Interclinic Bucuresti: 0770178356
Interclinic Focsani: 0337.401.401
            Radiografia este un instrument indispensabil de diagnostic in medicina moderna. Foloseste radiatii X pentru a reda imagini ale tesuturilor, organelor, oaselor si vaselor din corpul uman.
            O radiografie osoasa permite obtinerea de imagini ale oricarui os din corp, inclusiv oasele de la nivelul mainii, incheietura mainii, bratul, cotul, umarul, coloana vertebrala, pelvisul, soldul, coapsele, genunchii, picioarele, glezna etc.
           Radiografia este folosita pentru a diagnostica fracturi osoase, dislocari articulare, pentru a analiza alinierea si stabilizarea corespunzatoare a fragmentelor osoase dupa tratamentul unei fracturi, pentru depistarea unor rani, infectii, artrite, dezvoltari anormale ale osului si modificari osoase observate in boli metabolice, pentru detectarea si diagnosticarea cancerului osos, localizarea de obiecte straine in tesuturi moi in jurul osului sau in oase.
           Radiografia este cea mai rapida si mai usoara cale pentru a evalua leziunile osoase, inclusiv fracturile si anomaliile articulare, cum ar fi artrita.
           Va asteptam in cadrul cabinetului nostru pentru a efectua radiografiile necesare.
           Tehnologia modernă și aparatura de ultimă generație ne ajută să oferim servicii de o calitate superioara.