Interclinic Bucuresti: 0770178356
Interclinic Focsani: 0337.401.401

Despre Interclinic

Redefining healthcare. We are committed to providing affordable services to as many people as possible.

INTERCLINIC se afla in contract cu Casele Judetene de Asigurari de Sanatate, serviciile noastre putand fi efectuate in sistem de co-plata, cu decontare CAS in baza biletului de trimitere model unic pentru investigatii paraclinice in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.

Serviciile medicale oferite de Interclinic cuprind examinarile de tip Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Osteodensitometrie (DEXA), Mamografie digitala, Radiologie dentara digitala, Ecografie (Doppler color, de san, de tiroida), precum si consultatii medicale de specialitate: Reumatologie,  Neurologie.

Infiintare, domeniu de activitate

Centrul de Diagnostic Imagistic INTERCLINIC este o societate civila medicala, infiintata in anul 2006.

Principalul nostru obiect de activitate sunt investigatiile de inalta performanta (rezonanta magnetica – RM, computer tomografie – CT, osteodensitometrie, radiologie dentara digitala si ecografie).

CERTIFICARI: Laboratoarele de imagistica INTERCLINIC sunt autorizate si certificate conform reglementarilor legale in vigoare de catre Ministerul Sanatatii – Directia de Sanatate Publica, C.N.C.A.N, Laboratorul de Igiena Radiatiilor, ANMDM.
De asemenea, laboratoarele de imagistica INTERCLINIC sunt certificate ISO 9001:2008 si la ANSCPDP ca operator pentru procesarea datelor cu caracter personal.